Merken

King Louie

King Louie is een merk voor vrouwen met een eigen stijl, die een passie hebben voor het creëren van authentieke, klassieke looks en wars zijn van ‘fast fashion’ en massaproductie. King Louie is ruim 30 jaar geleden ontstaan, midden in het creatieve hart van Amsterdam. De kleding is op vintage geïnspireerd: ze maken eigentijdse vertalingen van traditionele stijlen en kwaliteiten.

Jane Lushka

De Jane Lushka vrouw geeft veel om de wereld en hecht daarom veel waarde aan duurzaamheid. Zij neemt de tijd om stil te staan bij de mooie dingen in het leven. En te genieten van mooie materialen. Onze collecties zijn ontworpen voor vrouwen die willen stralen, nu en op lange termijn.

CdlC

CdlC | Crème de la Crème, biedt het beste van actuele trends in de mode. Een verfijnde kledinglijn met een eigentijdse, puur vrouwelijke look. Alle CdlC-kledingstukken zijn confectiekleding voor dames, passend bij de laatste modetrends. Ons doel is om de vrouw zo te stylen dat ze zich goed voelt.

Anna Scott

Anna Scott is een optimistisch, spontaan en inspirerend kledingmerk voor vrouwen. Oorspronkelijk komt de ontwerpster zelf uit Londen, maar is opgegroeid tussen de Amsterdamse grachten. In haar collectie combineert zij het beste van deze twee werelden wat er voor zorgt dat je er in de kleding van Anna Scott tip top uitziet!

Costamani

Costamani is in korte tijd bekend geworden door de unieke prints en kleurencombinaties waar geen regels voor zijn. Bezoek onze winkel, waar je stijlen vindt in de beste materialen en coolste prints. Bij Costamani ontwerpt men kleding voor vrouwen met een focus op pasvorm en materiaal, zodat de kleding bij iedereen past.

La Pintura

La Pintura handgemaakte leren cowboylaarzen in alle kleuren van de regenboog afgewerkt met sierstiksels op de neus en op de schacht. Deze laarzen zijn allen handgemaakt in Portugal van 100% leder. De schacht is iets wijder speciaal voor de Hollandse kuit!

Maicazz

Maicazz bestaat uit een enthousiast team van creatieve professionals waar iedereen een eigen kijk heeft op mode. Wat het team drijft is de passie voor mode en het altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, om dit vervolgens te vertalen naar comfortabele en fashionable collecties.

20to

De collecties van 20to onderscheiden zich van veel andere merken, doordat deze kort op de markt ontworpen worden. 20to kan op deze manier inspringen op de meest actuele trends en gebruik maken van unieke dessins in de mooiste materialen en met een Nederlandse pasvorm.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram